Ariane is iemand die altijd een passie voor mode heeft gehad maar pas na meer dan 20 jaar in totaal andere sectoren gewerkt te hebben gestart is met een eigen zaak. Lingerie is voor veel dames, zelfs in deze tijd, nog een altijd iets waar wat schroom bij komt kijken omdat bijna niemand “het perfecte lichaam” heeft. Daarom is het belangrijk dat je iedereen een goed gevoel kan geven. Iedere klant de service en het advies geven zodat ze tevreden en happy buiten gaan is waar we het voor doen.

 

Klein gestart in een winkelpand vlak bij de Scherpenbergmolen waar we snel uitgroeiden. Na 2 jaar zijn we dan verhuisd naar onze huidige locatie in het centrum van Westmalle. Het belangrijkste in de afgelopen 10 jaar was om een klantenbasis op te bouwen met tevreden klanten die weten dat ze bij ons altijd terecht kunnen voor de juiste hulp en advies.

Om voor iedereen de juiste en passende lingerie te kunnen aanbieden hebben we bewust de keuze gemaakt voor een aantal merken en fabrikanten waarmee we het volledige maatbereik kunnen invullen en aan iedereen, zelf in die buitenmaatjes, een keuze kunnen aanbieden met mooie en modieuze prints. Ondertussen zijn we een gevestigde waarde geworden in de regio en we merken dat vooral de mond-aan-mond reclame ervoor zorgt dat nog steeds nieuwe klanten ons vinden.

We willen niet echt de grootste worden, maar vooral trouw blijven aan onze persoonlijke en kwalitatieve service en advies en uiteraard onze merken waarmee we echt het verschil kunnen maken. In deze e-commerce tijd is het belangrijk om met deze factoren het verschil te maken met online shops.