Jansen Keukens werd in 1988 opgericht als éénmanszaak door de huidige zaakvoerder Jan Jansen. Hij reed in z’n ééntje van deur tot deur met foto’s, schetsen en enkele kleurstalen in zijn auto. Als snel verhuisde zijn kantoor van ‘op het zolderke’ naar een kantoortje in een bureaucontainer, met daarnaast een schuur waar hij samen met twee werknemers zijn keukens zelf maakte. Zijn vrouw Bets nam de administratie voor zich.

Door zich op maatwerk te richten, groeide het bedrijf al snel naar 7 werknemers. De schuur werd ingeruild voor een groter atelier en een mooie toonzaal. Die laatste openden ze in 1994 op de Vrijheid. In het begin lag de focus vooral op keukens. Door maatwerk te leveren, konden ze snel inpikken op de toenemende vraag naar inbouwkasten, badkamerkasten, TV-kasten, dressingkasten, … “We hadden al snel nood aan een ruime toonzaal waar onze totaalinrichting tot uiting komt”. Die openden ze 9 jaar geleden in de Hinnenboomstraat te Hoogstraten, net voor het atelier.

“Dat het atelier nu aansluit bij onze toonzaal, heeft de interactie tussen onze verkopers, orderverwerkers, schrijnwerkers en plaatsers bevorderd. Tel daarbij hun passie voor het vak en je hebt een fantastisch team om mee samen te werken. Alleen ga je sneller, samen kan je verder”, aldus Jan Jansen.

www.jansen-keukens.be – Hinnenboomstraat 1c – 2320 Hoogstraten