Vandersmissen Feestservice blaast dit jaar veertig kaarsjes uit!

Wie zijn de personen achter jullie bedrijf?

Heerlijk, eerlijk, sfeerlijk. Dat is al sinds 1978 het motto van chef Marc Vandersmissen en zijn echtgenote Hilde Verheyen. Wat ooit begon met wat kookvuren in de garage van Marcs ouders is uitgegroeid tot een kmo met liefst 25 vaste werknemers, een eigen feestzaal en een moderne keuken. Sinds dochters Tinne en Liesbeth mee in de zaak stapten, een jaar of twaalf geleden, is Vandersmissen Feestservice bovendien ook écht een familiebedrijf.

40 jaar: Hoe is dit gelopen?

Als vaste waarde in de Kempense horecawereld, en ver daarbuiten, staat Vandersmissen al vier decennia garant voor kwaliteitsvolle feestservice. Met hart en ziel voorziet de firma immers feesten op maat – élke maat. Van de kleinste receptie tot het grootste festival (de vip- en crewcatering op Rock Werchter, om maar iets te noemen), een afhaalmenu op oudjaar, de vaste business-seatscatering op KRC Genk of het huwelijksfeest van uw dromen – Vandersmissen Feestservice verzorgt het tot in de puntjes en met liefde voor de stiel.

Onze toekomstplannen? 

Wel, feest vieren is van alle tijden. Wij willen ook in de toekomst garant staan voor een unieke invulling én een vlotte organisatie. Onze klanten moeten met veel plezier kunnen terugblikken op die mooie feestmomenten. Bouwen aan onvergetelijke herinneringen, da ’s ons streven. En veertig jaar feesten, dat móét uiteraard gevierd worden! Daarom organiseert Vandersmissen een wedstrijd, met een prijs die kan tellen: een heus trouwfeest ter waarde van 4.000 euro. U trouwt, u kiest uw formule, uw zaal en uw menu – en Vandersmissen verwezenlijkt uw droom. Zo zorgt Vandersmissen Feestservice dat de mooiste dag van uw leven nóg mooier wordt.

Meer info: https://www.vandersmissen.org/win-jij-een-waardebon-ter-waarde-van-4000