50 jaar, 50 jubileumreizen

Verhoeven Autocar-, Cruise- & Vliegvakanties blaast dit jaar 50 kaarsjes uit. Het succesverhaal begon in 1968 toen Karel Verhoeven en Irma Anthonissen  Reizen De Kempencars overnamen. Zij legden zich al snel toe op schooluitstappen en reizen met groepen en verenigingen. Hieruit ontstond Autocars & Reizen Verhoeven. Er werden enkele reiskantoren voor vliegreizen geopend en in de jaren ’80 specialiseerde het bedrijf zich verder in personeels- en schoolvervoer.

Sinds 1991 staan Johan en Rudy Verhoeven aan het stuur. Zij leggen de
focus meer op toeristische reizen en groepsuitstappen. Stilaan is Verhoeven een
gevestigde waarde geworden in luxeautocarvakanties en in het verhuren van
autocars voor groepen, scholen, bedrijven en verenigingen. Vandaag is Verhoeven uitgegroeid tot een internationale reisorganisatie, met een autocarvloot van 44 voertuigen voorzien van alle comfort, 90 personeelsleden, 30 reisleiders, een jaarlijkse zomerbrochure en een gebruiksvriendelijke website.

In dit feestjaar verwent Verhoeven zijn klanten met 50 jubileumreizen in gloednieuwe Superior Class-autocars. Nieuwe bestemmingen zijn het Italiaanse Puglia en Sardinië. In Scandinavië staan Noordkaap en de Lofoten op het programma. Maar ook de vaste waarden ontbreken niet, zoals Maria Alm in Oostenrijk en de Lourdes-Express, een reis van het eerste uur.