Al 38 jaar lang!

 

 

Het familiebedrijf Electro Jochems staat al jaar en dag paraat voor hun klanten. Zaakvoerder Ad Jochems vertelt trots: “We staan voor een persoonlijke service met aandacht voor de behoeftes van elke individuele klant.”

 

Professioneel team

Voor iedereen die bij Electro Jochems werkt, is service, kwaliteit en persoonlijk contact met de klant dan ook van groot belang. Alle activiteiten worden uitgevoerd met de grootste zorg door een gemotiveerd team van experten.

 

Waar het allemaal begon…

Jan Jochems en zijn echtgenote Jeannie Vriends richtten 38 jaar geleden de zaak op. Jeannie deed de verkoop van huishoudtoestellen op de bovenverdieping van de gezinswoning en was verantwoordelijk voor de administratie. Jan deed de plaatsing en herstellingen van huishoudtoestellen en elektriciteitswerken in woningen en bedrijven. Hun zoon Ad Jochems vult aan: “In 2008 stapte ik ook in de zaak. Mijn vrouw An vervoegde ons na het plotse overlijden van mijn moeder Jeannie.”

 

Nieuw hoofdstuk

Na deze onverwachte wending werden de activiteiten in 2011 ook ondergebracht in 2 firma’s: Electro Jochems en installatiewerken Jochems. Bij die laatste kan je terecht voor installatiewerken bij nieuwbouw, het onderhoud van deze installaties en renovaties. Ook doen ze industriële werken, verzwaringen en voorbereidingen van de keuring van elektrische installaties. Bovendien helpen ze je graag met hun expertise over alternatieve energiebronnen en middenspanning.

 

Mooie toekomst tegemoet

“Uiteindelijk nam ik in 2018 de zaak over van mijn vader”, legt Ad uit. Hij kijkt dan ook enthousiast naar de toekomst: “Ons doel is om deze mooie familiezaak verder te zetten binnen de nieuwe uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden door de snel veranderende omgeving (en markt) en de wijzigingen binnen onze onderneming. Hierbij zullen we onze gekende persoonlijke service en kwaliteit centraal laten staan. Kortom doordoen zoals we bezig zijn!”

 

www.electrojochems.be