“Perfectie is geen kleinigheid, bij ons is een kleinigheid perfect”, zaakvoerder Luc Marijnissen maakt meteen duidelijk waarom hun klanten al 30 jaar lang tevreden zijn. Voor exclusief schrijnwerk en interieurinrichting op maat, ben je bij Houthandel Marijnissen aan het juiste adres.  

Als kwaliteit belangrijk is…   Als jonge twintigers starten Luc en Myriam een schrijnwerkerij in het kleine Meersel-Dreef. Al snel werd de zaak uitgebreid met een toonzaal waar alles te zien was voor de interieurinrichting. Na 5 jaar werd de toonzaal in Meersel-Dreef te klein en hebben ze deze verhuisd naar Rijkevorsel. Na enkele succesvolle jaren was de tijd rijp voor de samenvoeging van schrijnwerkerij en toonzaal, en dit op slechts 100 m van de toenmalige toonzaal. Met een team van een 15-tal vakmensen wordt er dagelijks hard gewerkt om U de nodige kwaliteit aan te kunnen bieden. De schrijnwerkerij beschikt over de nieuwste technieken maar ook het ambachtelijk aspect verliezen we niet uit het oog.  

Vertrouw op 30 jaar ervaring   Bouwen? Renovatieplannen? Op zoek naar vakmanschap? Houthandel Marijnissen vinkt ze alle drie af. Voor de doehet-zelver bieden ze naast het assortiment afgewerkte producten tal van materialen aan. En hun  schrijnwerk en interieurinrichting is op ieders maat. Van stijlvol klassiek tot hedendaags design, ze zorgen ervoor. En dat al 30 jaar lang!  

www.houthandelmarijnissen.be