FITCLASS is een beweeg & adviescentrum waar mensen onder begeleiding van een FITCLASS Coach met een persoonlijk 12 weken beweegplan thuis, buiten of in de FITCLASS aan de slag kunnen. FITCLASSEN doe je 2 keer per week, altijd op afspraak en onder begeleiding.

BETER RESULTAAT

De hele les duurt slechts 60 minuten. Wij helpen je op een leuke en effectieve manier te bewegen. Dit betekent dat 8 trainingen per maand al genoeg is voor resultaat!

GEVARIEERD

Je bent 2 minuten op elk kracht- en 4 minunte op elk cardiotoestel actief bezig. Geen tijd om je dus te vervelen. Voor je het weet kun je al doorschuiven naar het volgende toestel! Dit onder de continue begeleiding van de FITCLASS coach.

PLEZIERIGER

Bewegen met FITCLASS is meer dan alleen trainen op apparaten. Bij ons beleef je bewegen met plezier, onder begeleiding van een FITCLASS Coach. Jouw coach helpt je gedoseerd te bewegen, zowel in onze lessen, thuis of lekker buiten.
Geen ingewikkelde trainingsschema’s , maar gewoon persoonlijke aandacht door de FITCLASS coach.

Interesse in een kennismakingsles? Boek dan nu je gratis en vrijblijvende kennismakingsles op www.fitclass.com

Bij FITCLASS staat de mens centraal. Daarom zijn we heel trots op onze TEAM van FITCLASS Coaches. Aude, Sander, Debby en Yves staan altijd klaar om iedereen op de juiste wijze te begeleiden.
Alle Coaches hebben de opleiding tot FITCLASS Coach met succes afgerond!

Een FITCLASS is altijd gevestigd in een school of een zorgcentrum. Betrokkenheid van en bij de school is heel belangrijk. Overdag laten we de leerlingen gratis kennismaken met FITCLASS onder begeleiding van door ons opgeleide docenten lo. Omdat VTI Spijker onze visie onderschrijft voor de leerlingen EN omdat de school ook graag iets terug doet op het gebied van gezond bewegen voor de inwoners van Hoogstraten is er een mooie samenwerking ontstaan voor de FITCLASS in Hoogstraten.