De mensen achter Telenet center Uw-Vrijheid

Lauryssen Electronics is al 44 jaar een vaste waarde in Minderhout! De zaak is gestart als een kleine elektrowinkel, later aangevuld met huwelijkslijsten  en nu uitgemond tot de elektrozaak die iedereen  kent: Lauryssen Electronics – Selexion Hoogstraten.

Alles begon bij Jos en Louisa Lauryssen  die de fakkel doorgaven aan hun zonen, Stief & Tom. Het zijn zij die in december 2017 de nieuwe winkel openden in het hart van Hoogstraten, genaamd “Uw-Vrijheid”.

Het gamma van Uw-Vrijheid

Bij Uw-Vrijheid kan U terecht voor een nieuwe Smartphone, vergezeld van de geschikte cover en bescherming. Maar dat niet alleen … ook vaste telefoons, tablets, notebooks, printers, wifi-boosters, inktpatronen, koptelefoons, bluetooth speakers, enz. behoren tot hun gamma.

De drie jongemannen die deze winkel bemannen, adviseren U graag bij de aanschaf van een nieuw toestel. Ook om mogelijke problemen met uw huidig toestel op te lossen, bent U bij hen aan het juiste adres.

Uw-Vrijheid, Telenet Center

Wanneer we spreken over Uw-Vrijheid, hebben we het snel over uw Telenet-center. U kan er terecht voor al uw vragen over Telenet! Sinds kort behoren ook Baseproducten tot de vakkennis van het TC-Team.

De medewerker bekijkt samen met de klant welk abonnement het beste bij hem past of waaruit hij het meeste voordeel kan halen. Interessante tariefformules voor het hele gezin komen eveneens uitgebreid aan bod. De grote troef van Uw-Vrijheid ligt dan ook bij de mobiele diensten  van Telenet en Base.

Uiteraard bent U bij Telenet Center Uw-Vrijheid ook welkom voor het inleveren of omruilen van decoders en modems.

Heilig Bloedlaan 253, 2320 Hoogstraten – klant@uw-vrijheid.be – 03 501 05 50