Wie is de persoon achter Studio Blossom ? 

Oorspronkelijk ben ik Ingenieur Chemie van opleiding, maar ik heb al van kleins af een passie gehad voor schoonheidsverzorging. Niet veel nadat ik afstudeerde startte ik dan ook mijn opleiding schoonheidsspecialiste. Daarna zijn ook nog een opleiding tot nagelstyliste en make-upartist gevolgd. In 2017 voelde ik mij klaar om de sprong naar een eigen zaak te wagen. 

Waarvoor staat Studio Blossom ? 

De naam Studio Blossom is er om verschillende redenen gekomen. Ik wilde met mijn studio iets fris en vernieuwend brengen. Daarom heb ik ervoor gekozen om enkel te werken met natuurlijke producten. De naam Studio Blossom is hier een knipoog naar. De kleuren die ik in mijn interieur gebruikt heb zijn hierop ook afgestemd en tenslotte heb ik naast mijn passie voor schoonheidsverzorging ook altijd al een zwak gehad voor mooie bloemen en hun geur. 

Waarom in Rijkevorsel ? 

Ik ben geboren en getogen in Rijkevorsel dus wat dat betreft was de keuze voor mij snel gemaakt. Daarnaast kreeg ik de mogelijkheid om een zaak uit te baten naast die van mijn moeder waardoor we elkaar heel goed kunnen aanvullen in de behandelingen die we doen en er een echte samenwerking is ontstaan.