Genieten van lekkers en dan … een stevige wandeling!

 

 

Bij het Boerenijsje kan je niet enkel terecht voor een lekker hoeve-ijsje, een pannenkoek of wafel… het is ook de ideale uitvalsbasis voor een verkwikkende wandeling tussen de Loenhoutse velden. Trek dus snel die wandelschoenen aan!

 

Smul eerst van een heerlijke lekkernij bij het Boerenijsje en werk het erna meteen weer af door een flinke tocht door de natuur. Of andersom kan natuurlijk ook!

 

Alle wegen komen van het Boerenijsje

Startpunt is het Boerenijsje en van daaruit kan je kiezen voor een wandeling van 7km of eentje van 8km. Of doe ze gewoon alle twee! Ze vertrekken beide vanuit de boerderij in Loenhout en Wolvenweg om daarna de velden in te trekken. Aangepaste schoenen zijn dus zeker aan te raden. Haal een frisse neus en profiteer tegelijkertijd van de mooie graslanden en vergezichten die de rand van Loenhout en Sint-Lenaarts te bieden heeft. Een mooi stukje natuur dat niet te evenaren is!

 

Met de hele familie

Ook de allerkleinsten kunnen profiteren van de gezonde buitenlucht, mits de ouders bereid zijn de buggy te duwen! Maak er een
leuke uitstap van met z’n allen, bewegen is namelijk gezond voor jong en oud. En de belofte van een lekkere beloning tovert zeker en vast een lach op ieders gezicht!