Frisse kijk op keuken én interieur!

Na bijna 30 jaar ervaring in de keukenbranche, was het tijd voor een volgende stap. Met Wkeukens bieden broers Bart en Tom Wilmssen dan ook een nieuw concept aan, dat zoveel meer is dan een keuken.

Jarenlange expertise

Vader Wilmssen startte in de keukenbusiness. Bart vertelt: “Van jongs af aan zijn wij er mee ingerold en is de kennis over keukens ons met de paplepel ingegeven. Je zou dus bijna kunnen zeggen dat het door onze aderen stroomt.” Aan ervaring ontbreekt het dus zeker niet. Toch merkten ze dat de klanten op zoek waren naar meer. “Mensen zoeken vaak iemand die hen met hun volledige interieurproject kan helpen, daar spelen wij op in met ons nieuw format Wkeukens”, licht Bart toe.

Perfecte locatie

Toen het pand vrijkwam dat ze al een tijdje op het oog hadden, was de keuze dan ook snel gemaakt. Bart gaat verder: “We zijn geboren en getogen in Rijkevorsel en wilden hier dan ook graag ons verhaal voortzetten. De huidige locatie leende zich perfect voor ons nieuwe concept en bood zich aan op het juiste moment. We zijn dan ook heel trots te kunnen melden dat we sinds 1 december 2018 een totaalplaatje kunnen aanbieden.”