Wie is de persoon achter Ligna lingerie?

Dat is Geert Wilrycx, levenslustige, genietende, bezige vrouw, gehuwd en mama van drie geweldige kinderen, alsook hun wederhelften zijn geweldig. Actie moet er zijn in mijn leven, zowel op sportief als sociaal vlak, het geeft me zoveel energie. Ben graag mooi gekleed in iets wat me echt flatteert. Deze passie geef ik ook door aan mijn klanten.

 

Waarin zijn wij gespecialiseerd?

Me-time voor de klant, samen de gepaste lingerie of badmode uitkiezen, zoeken tot de juiste maat, model en look er is. Zorgen dat de klant gelukkig wordt met hun nieuwe outfit. Dat is mijn gedrevenheid en passie. Ik wil mijn klanten blij maken met hun aankoop. Ook een drive is tipjes geven, qua styling, onderhoud, zoals bv never go on the beach without “ loungewear” . Uw aperitiefje zal zoveel beter smaken in een mooi tunieken dan in je bikinietje. Wij werken enkel met klasse merken met een uitstekende pasvorm, Marie Jo en Prima Donna zijn onze sterkste troeven.

 

Wat zijn mijn toekomstplannen?

“ Lang leve Ligna lingerie “ zou ik zeggen, een glazen bol heb ik niet en dat hoeft ook niet. We zijn 31 jaar geleden begonnen met veel enthousiasme en die is er nog steeds. Ik was 23 jaar en ben er nu 54. Ik kan nog wel even mee door. Zolang mijn passie blijft, blijf ik ook.

 

www.lignalingerie.be