Wie zijn de personen achter Car Wash Planet?

Zaakvoerder Glenn is reeds vanaf hij nog een tiener was al gepassioneerd door auto’s en hun onderhoud en optimale verzorging.

Zaakvoerdster Annick is de administratieve duizendpoot in huis.

Operator Sara is het vriendelijke lieve snoetje dat uw eerste wassing doet en veilig naar het begin van de wasstraat loodst.

 

Hoelang bestaat Car Wash Planet al?

Op 07/07/2017 zijn we gestart in Turnhout, dus vieren we dit jaar ons 2-jarig bestaan.

 

In wat verschilt Car Wash Planet van een andere car wash?

Door de 50 meter lange wasstraat en de snelheid hiervan. Deze zorgt voor extreem korte wachttijden. Binnen de 5 minuten hebt u weer een blinkende auto.

Het indoor-stofzuigerplein met zijn GRATIS krachtige stofzuigers en GRATIS luchtdrukpistolen om de laatste stofjes uit je auto op moeilijk bereikbare plaatsen te halen of die laatste druppeltjes van buitenspiegels of raamrubbers te blazen.

Ook onze GRATIS mattenreiniger is een leuke extra service die we bieden.

BBRv Keurmerk: dwz dat wij aan de kwaliteitsnormen als carwash bedrijf voldoen en kwaliteitsvol omgaan met onze klanten, leveranciers en personeel maar tegelijk ook milieubewust omgaan met onze produkten en onze eigen zuiveringsinstallatie.

 

Staan er nog toekomstige nieuwe projecten op de agenda?

 

Ons Car-Care gedeelte gaat nog verder uitgebreid worden, later volgt er nog meer info hierover hoor.

 

Ook nieuw is onze ophaalservice voor het reinigen van interieur en exterieur van je auto. Nadien brengen we uw wagen volledig gereinigd weer netjes terug naar uw huis of bedrijf.

 

Wanneer kan men bij Car Wash Planet terecht?

 

We zijn eigenlijk 7/7 open.

 

Indoor met service: Ma/Di/Wo/Do/Vrij van 08.30u tot 18.00u  Zat van 08.30u tot 17.00u   Zon van 09.30u tot 13.00u.Outdoor zelfwas-cabines: Ma/Di/Wo/Do/Vrij/Zat/Zon van 07.00u tot 22.00u.

 

Betaling via: Cash, Banccontact, Waspas (geeft extra voordeel, informeer hiernaar)

 

Muizevenstraat 4 te Turnhout – 014/ 895.896

 

www.carwashplanet.be